Tökös csávó kritika

1063075-20130608-Li7T0I.jpg

Az elmúlt időszakba inkább vígjátékokat, romantikus filmeket, és drámákat néztem, így gondoltam magamba, kéne valami jó kis akciófilmet is nézni. A választásom a Tökös csávó című 2012-es filmre esett. Nem tudtam pontosan mire is számíthatok, csak annyit tudtam róla, hogy egy bosszútörténetről van szó. Bosszútörténeteket meg már láttunk ezerszer, de én bizakodva álltam, vagyis pontosabban ültem neki a filmnek, reménykedve, hogy a téma ezeregyedszerre is szórakoztató mozit takar. Ami először meglepett az Danny Trejo volt, akinek olyan szakálla van a filmbe, mint Fidel Castro-nak.

A teljes kritika olvasásához, kérlek lépj a tovább gombra.

Lenyűgöző teremtmények kritika

content_2.jpg

 

 

Bevallom sokat gondolkodtam, hogy erről a filmről írjak-e egyáltalán kritikát, elvégre, ha Jeremy Irons, Emma Thompson, és Emmy Rossum nem játszott volna benne, valószínű, hogy meg se néztem volna. Őmiattuk viszont megnéztem, még akkor is, hogy a kritikusoknál, és a kasszáknál is csúfos bukás volt a film.

Elöljáróban el szeretném mondani, hogy én nem vagyok oda a mostanság divatos könyvadaptációkért, az Alkonyat sorozat részről részre hullámzó szintet mutatott, ellenbe a Harry Potter sorozat igen érdekes volt. Így én úgy ültem le a film elé, hogy ha a Lenyűgöző teremtmények a kettő között fog elhelyezkedni, már boldog leszek, és valahol igazam is lett.

A  kritika olvasásához kérlek kattints a tovább gombra.

Így jártam én-kritika

liberal arts.jpg

Éppen az előbb fejeztem be az Így jártam én című Josh Radnor (Ő játssza Ted-et az Így jártam anyátokkal című sorozatba) által írt, rendezett filmet, ráadásul a főszerepet is Ő játszotta el.

A  kritika olvasásához kérlek kattints a tovább gombra. Megéri.

Szerepszemle-Kritika

10+items+or+less.jpg

Először is le szeretném szögezni, hogy mint színészeket nagyon, nagyra tartom Morgan Freeman-t, és Paz Vega-t is, mindketten többször bizonyították, hogy mennyire jó színészek.

Éppen ezért nem is tudom mire fogni azt, hogy ilyen sokáig vártam arra, hogy megnézzem ezt a filmet, még arra se, hogy túl hosszú lenne, mivel nemhogy hosszú film, hanem a mai két, két és fél órás szuper mozik mellett eltörpül a maga 77 percével.

Ezt a hetvenhét percet viszont maximálisan kihasználja, és egy élvezetes, kellemes, hangulatos Road movie-t kaptam, egészen kirívóan jó alakításokkal.

A teljes kritika olvasásához kattints a tovább gombra.

Bemutatkozás!

2014.01.10. 23:15

antikgif.gif

Sziasztok!

A blog azért jött létre, hogy megoszthassam véleményemet, azokról a filmekről, sorozatokról, és videó-játékokról amelyeket néztem, kipróbáltam.

A kedves olvasóknak  elöljáróban el kell árulnom, hogy a filmekről, és sorozatokról leírt véleményeim szigorúan szubjektívak. 

Ti is voltatok már úgy, hogy a kritikusok által agyondicsért filmet, még csak végig se bírtátok nézni?

Esetleg játszottál már olyan videó-játékkal, amely a témával foglalkozó  újságok, honlapok szerint az év játéka, de te neked mégse tetszett?

Én nem vagyok fizetett tanult film és videó-játék kritikus, így valószínűleg nem is lesznek olyan pontosan és szépen megfogalmazva az általam írt cikkek, sokkal inkább úgy nézem a filmeket, és úgy játszok a játékokkal, mint minden átlagember.

Éppen ezért gondoltam, hogy megosztom a gondolataimat a filmekről, sorozatokról, játékokról.

 

A pendrivedealer@gmail.com email címre várom a blogról, és írásaimról szóló visszajelzéseket, építő kritikákat, és szívesen fogadok olyan film- és videó-játék címeket is, amelyről szívesen olvasnátok egy kritikát az én szemszögemből.

 

 

 

 Jó szórakozást kívánok a blogomhoz.

 

Üdv

Pendrivedealer

süti beállítások módosítása