theme.jpgEbbe a rövid bogbejegyzésbe megemlítem, hogy az Origin On the House programján keresztül mindenki ingyen szerezheti be a Theme Hospital című klasszikus stratégiai játékot. A kicsit idősebb gamereknek valószínű, hogy nem kell bemutatnom a játékot, de a fiatalabbak kedvéért azért írok róla pár szót. Nos, a Theme Hospital egy 1997-ben, az Electronic Arts által kiadott, és a Bullfrog Productions által készített stratégiajáték. A Theme sorozat tagja. Mint, ahogy a címbe is benne van, egy kórházat kell majd benne menedzselnünk. A játék a nehéz gazdasági szimulációt, üde humorral (Pl. vicces betegségek), és aranyos grafikával oldja.  A játék hibájának az idegesítő hangokat mondanám, és azt, hogy a játék, a végére frusztrálóan nehéz lesz. Összességében azonban nagyon jó élményt tud nyújtani még így 18 év után is.
Egy szó, mint száz a Theme Hospital egy igazi klasszikus, amit még mai szemmel is lehet élvezni, és kár is lenne ingyen kihagyni. Mindenkinek ajánlom, hogy tegyen vele egy próbát.
Szeretném azt is megemlíteni, hogy a Magyaritások.hu oldalról le lehet a játékhoz tölteni a magyarítást is, és így magyarul is élvezhetjük a játékot.

A nagy Step up összevetés!

2015.01.15. 16:43

step31.jpg

 

Ebben a cikkbe kicsit górcső alá veszem a Step Up című táncos filmet, és folytatásait. Elöljáróban szeretném megjegyezni, hogy én az első részt külön kategóriába sorolom, mivel szerintem az inkább egy dráma, ami táncosokról szól, mintsem egy táncfilm. Ebből kifolyólag azt én nem igazán tudom összehasonlítani a folytatásokkal, ezért erről a részről teljesen különállóan írok, nem hasonlítom a folytatásokhoz semmilyen módon. Vágjunk is bele.

A teljes cikk olvasásához lépj a tovább gombra.

Androidra fel: Crazy Lee

2015.01.12. 18:24

crazy_lee_1_png.gif

 

Tegnap délután unalmamba elkezdtem a Google Play-en keresni egy ingyenes játékot a tabletomra. Végül találtam egy érdekes kis verekedős játékot a Crazy Lee-t, ami mindössze néhány megabyte.

A Crazy Lee egy side-scroller játék, amelybe egy Bruce Lee-re nagyon hasonlító rajzfilmfigurával leszünk, és persze verekszünk.

A teljes cikk olvasásához lépj a tovább gombra.

süti beállítások módosítása