theme.jpgEbbe a rövid bogbejegyzésbe megemlítem, hogy az Origin On the House programján keresztül mindenki ingyen szerezheti be a Theme Hospital című klasszikus stratégiai játékot. A kicsit idősebb gamereknek valószínű, hogy nem kell bemutatnom a játékot, de a fiatalabbak kedvéért azért írok róla pár szót. Nos, a Theme Hospital egy 1997-ben, az Electronic Arts által kiadott, és a Bullfrog Productions által készített stratégiajáték. A Theme sorozat tagja. Mint, ahogy a címbe is benne van, egy kórházat kell majd benne menedzselnünk. A játék a nehéz gazdasági szimulációt, üde humorral (Pl. vicces betegségek), és aranyos grafikával oldja.  A játék hibájának az idegesítő hangokat mondanám, és azt, hogy a játék, a végére frusztrálóan nehéz lesz. Összességében azonban nagyon jó élményt tud nyújtani még így 18 év után is.
Egy szó, mint száz a Theme Hospital egy igazi klasszikus, amit még mai szemmel is lehet élvezni, és kár is lenne ingyen kihagyni. Mindenkinek ajánlom, hogy tegyen vele egy próbát.
Szeretném azt is megemlíteni, hogy a Magyaritások.hu oldalról le lehet a játékhoz tölteni a magyarítást is, és így magyarul is élvezhetjük a játékot.

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesandgamesnews.blog.hu/api/trackback/id/tr557102073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása